Sterre Stroom stelt zich voor

Hallo allemaal,

Mijn naam is Iris en ik ben sinds dit seizoen de nieuwe beverleiding. Ik ben 23 jaar en sinds februari afgestudeerd als verpleegkundige.

Ik vind scouting ontzettend leuk, ik zit dan ook al sinds mijn 9e bij scouting en heb het altijd leuk gevonden. Nu ik afgestudeerd ben wilde ik een wat grotere rol binnen de Esdoorn en daarom heb ik ervoor gekozen om leiding te worden. Ik heb specifiek gekozen voor de bevers omdat deze leeftijd mij erg trekt. De kinderen zijn vaak erg creatief en hebben veel fantasie. Ze zijn ook altijd enthousiast wat mij ook enthousiast maakt. Ik heb al enkele keren meegeholpen bij opkomsten en activiteiten en ben 2 keer mee geweest op zomerkamp bij de bevers. Dus de meeste bevers zullen mij kennen als ‘Sterre Stroom’.

Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen!
Mochten jullie vragen hebben zijn die altijd welkom😊

Groetjes Iris