Boogtent

De boogtenten zijn ideale tenten die door hun zelfdragende constructie op elk oppervlak op te zetten zijn. We hebben twee van deze tenten in de verhuur die eventueel te koppelen te zijn, zodat er één grote tent ontstaat. De afmeting van een enkele tent bedraagt 5 bij 5,5 meter, gekoppeld is dat 10,3 bij 5,5 meter.

De tenten kennen op de kopse kanten een opening die naar eigen inzicht open gezet kan worden of volledig dichtgeknoopt kan worden. Rondom de tent zijn enkele ramen die licht en frisse lucht binnen laten.

De tent is door zijn donkere kleur en zware katoen ideaal geschikt als slaaptent voor grote groepen. Slapend op een zelf opblazend matje kunnen er in een enkele boogtent ongeveer 16 personen in slapen. Bij gebruik van luchtbedden die doorgaans iets breder zijn neemt dit aantal af naar ongeveer 12. In een gekoppelde tent worden deze aantallen verdubbeld.

Wordt de tent als feesttent gebruikt, dan herbergt deze al snel 30 personen (uitgaande van 0,6m2 per persoon). De tent wordt verhuurd à € 110.- per etmaal/stuk, dat is inclusief vervoer van en naar de locatie tot een straal van 5 km rondom ons groepshuis, inclusief opzetten en weer afbreken. Indien gewenst kan een grondzeil bijgeleverd worden.

Technische gegevensBoog
SlaaptentJa
FeesttentJa
Formaat inwendig5*5,50   (27,5 m2)
Ruimte benodigd8*8,50   (68 m2)
Ondergrond gras/zandJa
Ondergrond verhardJa
Slaapplaatsen16
Staanplaatsen30
GrondzeilIndien gewenst
Aantal ingangen2
Prijs per etmaal€ 110,-
2e of opvolgende dag€ 80,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Bisschop via: tenten@scouting-esdoorn.nl