Olifant

De ideale tent voor een tuinfeest of buurtfeest! De Olifant is 7 x 5 meter groot en heeft een wit dak dat er voor zorgt dat het binnenin lekker koel blijft bij hete dagen. De wanden kunnen eventueel weggelaten worden, waardoor er een grote partytent ontstaat.

Doordat de tent losse wanden heeft kunnen er naar willekeur in- en uitgangen gecreëerd worden. Door het lichte dak en het ontbreken van vaste wanden met slikranden is de tent niet geschikt als slaaptent. Wordt de tent als feesttent gebruikt, dan biedt deze aan ongeveer 40 personen ruimte (uitgaande van 0,6 m2 per persoon).

De tent kan door zijn constructie enkel op zachte ondergrond als gras of zand geplaatst worden. Plaatsing op verharde ondergrond als stenen etc. is niet mogelijk, tenzij er stenen verwijderd mogen worden. De tent wordt verhuurd à € 90.- per etmaal, dat is inclusief vervoer van en naar de locatie tot een straal van 5 km rondom ons groepshuis, inclusief opzetten en weer afbreken. Indien gewenst kan een grondzeil bijgeleverd worden.

Technische gegevensOlifant
SlaaptentNee
FeesttentJa
Formaat inwendig5*7   (35 m2)
Ruimte benodigd8*10 (80 m2)
Ondergrond gras/zandJa
Ondergrond verhardNee
SlaapplaatsenGeen
Staanplaatsen40
GrondzeilNee
Aantal ingangenNaar keuze
Prijs per etmaal€ 90,-
2e of opvolgende dag€ 60,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Bisschop via: tenten@scouting-esdoorn.nl